dear followers :)

Apr 3, 2012

Thanks mama abah !!..

Assalamualaikum..

entry kali ni aku nak cerita sikit pasal hadiah dari mama dan abah.. ni bukan hadiah result spm ke apa.. but maybe hadiah untuk melangkah ke dunia baru, iaitu dunia U.. actually aku dah tau yang mama ngan abah nak beli laptop baru untuk aku sambung belajar nnti, cuma aku takde la expect seawal ni..

malam tu, aku ,mama abah n abang long pergi Klang untuk makan rojak and tukar bateri jam mama .. tapi bila smpai je kat The Store Klang, kedai jam dah tutup.. so, dah alang2 sampai kat situ, aku ajak la abg long aku g survey laptop sbb dia mmg pakar pasal laptop .. survey punya survey, last last mama kata beli je lah terus.. so, akhirnya, aku dapat laptop baru.. selesai packing barang2 semua.. jam dah pukul 10.30.. then, terus nak pergi makan rojak tapi malangnya kedai rojak pon dah tutup.. hahaha :)

dlm prjalann balik , abah cakap, "dah rezeki umi la ni nak dapat laptop baru" .. so, dua agenda utama mama nak makan rojak n tukar bateri jam tak kesampaian.. kesian mama..

ok, now, i'm so happy sbb dpt laptop sndiri.. buat masa ni, senang la aku nak updte blog, fb, editing photos, baca newspaper on9 ( sbb kalau nak beli paper je dah berapa ringgit , jimat !!) and macam2 lagi la.. tapi nnti klau dah dpt tawaran smbung belajar, kene berpantang skit la dgn laptop ni, takut terlalai pulak .. so, inilah laptop baru aku..


THANKS MAMA ABAH !!..



6 comments:

syeranis nazri said...

hamboih kak ~~ kemain lagi dia.. congrates!! alhamdulillah

umi aisha karim said...

thanks syeranis.. alhamdulillah :)

AQILA S said...

waaaaaaaa tahniah lagi.. hehehehe best lah dah dapat lappy, aku nie dioffer lappy tapi aku tolak! bajet nak beli sendiri konon. lima tahun lagi baru terbeli agaknya kah kah kah..

cudly baby said...

tahniah dik..guna ngn berhemah...>.<

umi aisha karim said...

qila, komptr kau tu pon cantik wooo.. putih berseri lagii..hahaha

umi aisha karim said...

thanks akk :)