dear followers :)

Apr 10, 2012

pemenang ABPBH dipertikai ??..

assalamualaikum semua..

entry kali ni bukan nak propagnda apa pun.. just aku pelik dengan dunia artis ni yang aku rasa rumit gila.. tengok blog2, dan mcm2 lagi la cerita2 tak best pasal pemenang ABPBH 2011 ni iaitu Aaron Aziz.. kenapa orang pertikai sangat..smua orang ada rezeki masing2 kan. so i think, tak perlu la kan nak pertikai ke apa ke.. and then , aku kesian gila kat Fizz Fairuz.. kenapa orang tak suka sangat dia menang?.. biar je la itu rezeki dia..lagipon, dia berlakon ok apa.. aku suka dia belakon.. dia dah lama pon dalam industri ni, so biar je lah dia dapat trofi tu.. aku setuju :)

oohh,aku pon rasa pelik kenapa aku tulis entry ni.. cuma aku tak berapa suka dengan entry seorang pelakon malaysia ni yang tak puas hati dgn aaron aziz.. aku bukan fan aaron, or fizz fairuz,. but, semua orang ada rezeki msing2, and kita tak perlulah nak sibuk2 pecahkan periuk nasi orang kan..

ok, ni ha gambar2 hiasan yang aku google search..




lastly, nak ucapkan tahniah lah kepada semua pemenang2 :)

4 comments:

syeranis nazri said...

ohoho..aku tak tengok pung, sbb aku tido pkul 9..hebat kan?? btw, dunia artis is *some text missing*..

umi aisha karim said...

ooh, awalnya kau tido syeranis.. hmm, mmg la dunia artis ni.. nnti kau jd penyanyi kau tau la.. hahahakk :)

syeranis nazri said...

bengong mu ni..tak nak aku..lagha!!!

umi aisha karim said...

haha.. syeranis join siwon.. :))