dear followers :)

Mar 29, 2012

Lesen P idamanku !!.. haha

Assalamualaikum semua ..

Alhamdulillah, entry kali ni ditulis dengan gembiranya .. waaa, happy gila dapat bawak kereta, pegang stereng, bawak mama abah jalan2.. selama ni kalau g jjalan duduk je kat belakang jadi big boss but now I am the driver !! aku tertanya-tanya semua orang ke yang rasa teruja nak bawak kereta.. atau aku sorang je yang pelik teramat macam batak bawak kereta.. hahaha.. apapun, aku memang happy gila dapat drive.. lesen P aku ni siap pada 29 mac , yang bestnya lepas je ambik lesen tu terus mama bagi drive,. Mama suruh aku jadi driver dia pergi beli ikan.. waa, masa tu memang excited gilaa :P hari sabtu tu pulak, mama ngan abah ajak gi jalan2 tengok rumah kat puncak alam.. aku menjadi driver sekali lagi.. happy lagii.. haha.. senang cerita, aku sekarang memang dah terkena virus gila stereng.. pantang mama abah kata nak keluar, aku sukarela jadi driver.. Alhamdulillah la selama dua tiga kali aku jadi driver ni tak pernah excident lagi, and aku pon taknak excident .. siapa yang nak jadi macamtu kan.. harap2 dijauhkan lah.. amin

Ok, haaa, ini lah lesen P aku.. gambar kanak2 sekolah lagi tu.. haha

So, ini sahaja lah entry untuk kali ni.. semoga berjumpa lagi, insyaAllah ..

4 comments:

MISS AS said...

wohoooooooooo org tu dah dapat lesen!!!! hahahahahaha syoklah dia. takpe i paham how's yr feeling :)

umi aisha karim said...

hehe qila.. thanks kerana memahami .. hahaha :) nnti aku bwk kau jjln n blnja kau mkan yaa..

AQILA S said...

i keep yr words!!! hahahaha

umi aisha karim said...

insyaAllah :) hahaha