dear followers :)

Mar 7, 2012

pengumuman2 :)

assalamualaikum semua !!..

gilaa lama aku tak update blog kan.. rindu ssgt nak updte tp masa tak mengizinkan .. plus, broadband rosak .. so, hntar perbaik tak siap2.. sgt susah nak on9..

ok, harini aku on9 dan update blog.. so, nak buat pngumuman skit.. kpd budak mrsp ps yg nak kluar minggu dpn, jom la dtg kl.. ni last kluar bfore amik result.. tempat dan hari tak cnfirm lagi.. insyaAllah khamis next week, kalau ramai , lg best.. itu je pengumuman aku..

next, aku nak mintak maaf kat syeranis sbb tak wish bufday kau :~ sory syeranis..... tp ak nak wish jugak, hepy belated bufday syeranis.. kau maafkan aku tau..

hmm to sappy, blog kau mmg dasyat gila... kau pon mmg gilaaaa... ada ke kau ajak ak beraya.. haha.. puasa pon tak sempat lagi tau tak.. hmm, ak tgok gilaa kau makin menjadi2 ye sappy lepas spm ni.. hahaaaa :) anywy, ur blog mmg the best !!.. terbaikkkk wok..

raihan pulak, kau dah jd pengajar dlm blog pulak.. trkejut gak ak bukak2 blog kau ada tutorial itu ini.. anis asmira punya url blog apa doh, ce introduce skit kat aku,,..

actually, ak taktau nak mrepek2 ap lg kat blog ni, but, i just want to share my biggest problem now !!...

aku sangat2 la takut nak hadapi 22 mac.. ak rasa subjek sains ak mcm xleh bla je.. lantak la, ak reda je ..

btw, raihan, sappy, syeranis, nnti kalau korang smpai awal ke lambat ke kat mktb.. tunggu2 la dlu, jgn balik awal sgt, kte buat gathering dulu.. ok2??.. sbb kalau nak tunggu korang dtg kl mmg brjanggut la aku.. so, nnti ak g sne, kne jmpe jugak.. tau2..

tata titi tutu :D

6 comments:

fitra zainal said...

ni lagu favourite aku dan cerita favourite aku . ELLY DAN EPIT !
HEHEHEHEHE

syeranis nazri said...

thanks =) aku faham kau bertapa xboleh buat hal duniawi ni~~, oh ya, seram jugak kalau kau berjanggut..hahak

ME,AWATIFHASHIM said...

eh umi baik kau beraya skali kteorang at least boleh lupa result betoll tak tipu!!! ni url anis http://glabahskul-handwriting.blogspot.com/

umi aisha karim said...

fitrah : ak pon minat lagu n cerita ni.. comel !!..

syeranis : mmg seram klau ak brjanggut.. hohoho..blh jd santa claus..

umi aisha karim said...

sappy : oke2 la, ak join kau beraya.. jom.. slmt hri raya smua !!...

anis asmira said...

umi...raihan mmg ckgu blog yg terbaik huhuhuhuhuhuhuu......aku dah follow ko dah.....