dear followers :)

Mar 19, 2012

March 20 :)

assalamualaikum semua !!

ok, harini hari selasa bersamaan 20 mac 2012.. actually, this post is special made for NUR FARAHIN FIRDAUS a.k.a PAIN :) walaupun aku tahu dia takkan baca wish ni, sebab dia pun mungkin tak tahu aku ada blog.. tapi takpe, i just want to wish u HAPPY BIRTHDAY PAIN !!.. InsyaAllah mungkin mana lah tahu ttbe blog aku terpampang kat skrin kau bila kau buka laptop.. dptlah kau baca post ni .. hahaha..


pain, aku seronok sangat2 dapat kawan ngan kau.. walaupun mungkin kita ada masalah sikit waktu akhir form 5 but aku tak pernah berniat pon nak buat kau marah, benci atau apa2 je lah perasaan kau kat aku.. aku cuma nak kau tau, mata aku byk kali bocor lepas kita tak brcakap.. u know why?.. cause i really2 don't understand why u and others leave me.. kau ingat lagi tak waktu bulan puasa, aku try cakap ngan kau kat ds, but bila aku duduk sebelah kau n ckp2 ngan kau, sepatah perkataan pun tak kluar dr mulut kau.. huhu, aku sedih gilaa waktu tu.. dan untuk kali yang keberapa juta kali, aku nak mohon berjuta kemaafan kat kau kalau apa yang terjadi tu memang salah aku... ok, just forget it..

pain, kau ingat lagi tak dulu waktu form 4 kita selalu lepak kat tengah2 aras, buat homework ssme , dengar lagu, siapkan presentation, sembang2 .. ingat lagi tak?.. selain lagu korea, kau pernah suka lagu dan bila esok, sebab kau kata suara vokalis sofaz tu macho gilaa.. hehe :) pain, ingat lagi tak waktu aku bagi tau kau macam mana aku boleh kenal kau.. haha.. budak sombong !!.. aku ingat lagi waktu kau nangis sebab aku tak faham chapter bio yang kau ajar aku kat gazebo pusat pelajar.. aku pelik gilaa ngan kau waktu tu, ye la , aku yang tak faham, tapi kau yang nangis.. kau memang antique.. bukan unik ea. haha :) and waktu birthday aku yang ke 16, kau bagi aku coklat crispy.. itulah pertama kali aku rasa coklat crispy tu sedap, sebab crispy tu special gift on my birthday.. thanks !!..

aku rasa , salah satu kenangan yg paling manis spnjang kita brkawan ialah masa kat kem rindu alam.. aku pasti smua org dalam batch form 5 2011 ingat gilaa kem ni..walaupun kem tu stress gilaa utk smua org, but aku rasa enjoy gilaa masa kem tu.. even i never admit it.. haha.. kau, aku ,maman, nonoi, manisah, syeranis n haziqah salikin dok satu bilik.. apa nama bilik tu aku dah tak ingat.. yang paling lawaknya sbb kita asyik kne attack dgn miss zahurin, aku ingt kurang la kne attack sbb dok kat atas, tp hampeh.. kne jugak.. aku ingat lagi kisah seram yang jadi waktu mlm kat situ.. ok, aku taknak cter dah,, seram aku...

waktu hari puteri, waaa.. malam tu mmg best.. batch form 5 buat bising mcm dewan tu kita punya je.... and bnyk gambar2 yang mencatatkan memori indah malam tu.. kau cantik malam tu !!. n smua orang pun cantik.. tp raihan yang paling dasyat , trkejut aku.. tak sangka anak pak cik shaharin jadi model dah.. haha = = '

aku akan ingat semua memori ni untuk selama2nya, sebab memori ni adalah salah satu memori yang best utk aku..


ok, i think dat's all utk post ni.. lastly, happy birthday pain !!.. semoga kau dipanjangkan umur , di murahkan rezeki dan berjaya jadi seorang doktor yang terbaik , insyaAllah .. nnti kau bolehlah rawat aku = = '

p/s : i love u :)






2 comments:

syeranis nazri said...

umi,dia nk jadi pakar sakit puan.. nnt kau beranak kau cop la dia..muahahak

umi aisha karim said...

hahaha.. takut aku :)..