dear followers :)

Dec 21, 2010

esok keputusan pmr?....

nampaknya keputusan pmr tahun ni kluar sblum krismas..awal 2 hari..so, kpd adik2 f3 yang bakal ke mrsm pasir salak esok(khamis,23 Dis 2010)..ucapan smoga berjaya dari sy, umi aisha abdul karim..haha.. walaupun kputusan akk xbrpa baik..akk still nak share bbrpa prkara dgn adik2 akk yg mgkin terbaca blog ni..

first, ingt la..apapun result yang korang bakal dapt, sama ada elok ataupun x..still dtg dr Allah, sdikit usaha dari diri sndiri sbg seorang pljr, dan usaha guru2 mgajar..bertawakallah kepada Allah Yang satu..berdoalah kepadaNya agar dipermudahkan urusan korang.akk percaya batch f3 tahun ni bijak2 belaka.

second, mesti ada diantara adik2 akk ni yang berharap nak pergi pkp..mungkin ada yg xnak..mungkin ada yg trpksa..dipaksa..dan memaksa..apa2 je la..apa yang penting , amik la pengajaran drpd batch2 yg trdahulu..ada yg nak sgt prgi pkp.tp xdpt,padahal dy dpt 8a..so, kkecewaan melanda..dan tanpa disedari, dy ckp "camni xgne la aku dpt 8a"..masyaAllah.smua org nak dpt 8a..dy dpt n dy boleh ckp mcmtu smta2 dy xdpt g pkp..jgnla brsikap mcmtu..bersyukurlah diats pemberian Allah..


third, kpd fatin fasihah, akak nak ucapkan trima kasih di ats sgla pengorbanan adik utk akk..sgla masa yang adik luangkan brsama akk..gudluck adik..


pergilah ke mrsm ps dgn diiringi oleh doa akk, guru2 dan smua yang berdoa....

2 comments:

sutera biru said...

hmm..thanks,akk sbb doakan sy..moga kita dpt jmpa lg thn dpn dgn 8a di tgn sy..n,remember something..i always have time 4 u whenever u need me,ok..sayang akk sgt2..

umi aisha abdul karim said...

ssme adik..akk akn sntiasa doakan adik..syg adik jugak..=D