dear followers :)

Apr 20, 2012

alhamdulillah.. akhirnya ada satu !!..

assalamualaikum semua !!..

harini , aku penat sikit sebab td petang drive g klang untuk amik ustazah suriyani hantar ke klang sentral.. akhirnya, lepaslah rindu aku pada ustazah suriyani n ticer pah :) tapi malangnya harini aqila syahiena terlepas peluang nak makan cheesecake free !!.. takpe qila, lain kali aku blanja kau.. DOUBLE !. utk kau satu, aku satu:) hahaha..

ok2, entry ni bukan nak cerita psl tu.. ok, lepas balik hntr ustazah tu, aku dgn penatnya tido tak ingat dunia..baru aku tau,penat jugak bawak kreta ni kan.. huh~~

tapi yang bestnya, aku bangun je tido, terus ada mesej masuk.. dengan mamai2 tu aku pon baca msj, terbeliak trus !!.. nak tau msj apa?. haaa.. aku dpt tawaran unikl .. alhamdulillah.. so, aku pon terus capai laptop kesayangan ni, check status prmohonan aku.. so,inilah offer untuk aku..


Program :
FOUNDATION IN SCIENCE AND TECHNOLOGY - ENGINEERING
KPT/JPS(R/520/3/0009)01/16, MQA/FA 0846

Tempoh :1 TAHUN 2 BULAN (DARI MEI 2012 HINGGA JUN 2013)

Tempat Pengajian& Tempat Mendaftar :
KOLEJ MARA KUALA NERANG
DAERAH PADANG TERAP, 06300 KUALA NERANG, KEDAH DARUL AMAN


Tarikh :
13 MEI 2012 (MASA: 08:00 AM - 10:00 AM)

alhamdulillah syukur.. tapi apapun, aku akan tunggu offer matrik and upu jugak.. compare mana lagi better untuk aku.. dgr cerita, kputusan matrik and upu keluar 25 haribulan ni.. so, tunggu dan lihat je mana haluan terbaik untuk aku lps ni..insyaAllah :)

special for raihan !!.. thanks doakan aku:)) dua dah doa kau untuk aku yang makbul..alhamdulillah ..

ok, assalamualaikum..

2 comments:

cudly baby said...

thniah dik...pkyg terbaekk...:))

umi aisha karim said...

thanks akk :))