dear followers :)

Jan 19, 2012

kisah2 hdup sekarang !.. :)

assalamualaikum :)

wow, dah trlampau lama rsenye tak update blog, n akhirnya skrg dpt chance nak updte.. hurm, too many story nak dicritakan.. about kejutan yg menggmbirakan, about kkwn bru kt tmpt kerja, about my cousin wedding, about life after spm yg really2 mmbosankan.. n tak dilupakan juga ucapan tahinah kpd kkwn yg dpt spc..

erm, fisrt of all, ak nak buat ucapan khas lah kpd kkwn yg da dpt menymbung stdy.. and thanks for those yg msih tak lupa nak bgtau aku dorang da dpt twrn.. farahin firdaus di msu, adilla farhana di utm johor, emirul alzahar uniten, hanafi husairi msu, munirah meera mydin di sarawak, and fathin atiqah di taylor:).. fathin, tak sngka kau ada nombor fon aku lagi.. hahaha :)anyway, gudluck to all my friend yg dah msuk alam universiti.. rindu alam persekolahn kan2?..

next, about my new friend kat tmpt kerja.. hurm, enjoy sbb dpt kenalan baru,.. tp kwn lama still yg special la kan??.. nak crita critut skit la psl dorang... perlu one by one??.. taknak la.. pnjg sgt,.kita tgok gmba je..first, let's start dgn ktua dewan 3 la .. JAMIL !!.. nak tgok gmbar.. sbar2..ok,jamil ni ktua ktorg, so, apa2 yg ktorg buat kne tunggu arhn dr dy,.. malangnya, dy ni bisu yang dibuat2.. dan sntiasa menyakitkn hati ktorg.. hahhaa.. sengal *_*. dy suruh ktorg fkir sndiri mne nak susun sitting plan utk student, n sume la.. tp takde la sllu.. kbnyknnya dy tolong la ajrkan.. tp llme , hilang.. sampaikan satu hari nak dijadikan crita, kehilangannya dikesan oleh encik afiq..sbg staf kat dwn exam.. so, next punyer hal dy ngan en.afiq, ak taktau.. hahaha.:) tp kesian2..





next, said !.. said yg gila2.. taknak crita pnjg la.. tgok gmba dy ni n fkir sndiri.. hahahhaa :p














next,.. hakimi.. dy ni bdk sklh agama.. nmpak la gya budak sklh agama. kot.. haha..











ni zairi.. umur dy 19 ke 20.. mcmtu la.. tua skit.. haha :)



erm.. faiz.. gudluck :) hahha..




hurm,, girls..

amy JOHN.. hhe:)


from left: dayah, nad and dila gangster :)



budak blek khas : ili


gangster yg tak brpe gangster



with lisa :)


gangster :)


dewan 3 :)


hana and mia :)


berangan nak jd pnyanyi :)


raja :)





huh, dah ckop byk rasanya gmba2 ni.. ok.. next post nnti about wedding abg ammar plak.. thnks krna melihat gmbar2 ini.. hhaha:)

2 comments:

syeranis nazri said...

patut nye ko sesat kn sket gambar aku..mesti lg hot..hahak

umi aisha karim said...

syeranis :) ok2, nnti aku sesatkn gamba kau kat sni.. hha:)